XX. Szentlőrinci Gazdanapok – Mezőgazdasági szakkiállítás és vásár

2013. augusztusában, már több, mint 10. éve vettünk részt a Dél-dunántúli régió legnagyobb és legrangosabb, jubileumi mezőgazdasági szakkiállításán és vásárán.

Az első napon a kánikulában is számottevően érdeklődtek a termékeink iránt. A legtöbben az idénynek megfelelően a váltvaforgató ekékre és az altalajlazítókra voltak kíváncsiak. A második helyen a kultivátorok végeztek, annak ellenére, hogy tavasszal szezonális gépek.

Kiállított munkagépek:

HELTI SPB TITAN-Z 3FV-1050 - 3 fejes váltvaforgató eke
HELTI PLUTO 3FV - 3 fejes váltvaforgató eke
HELTI SPERTBERG 3F-950 - 3 fejes ágyeke
HELTI GARAMI 3F - 3 fejes ágyeke
HELTI GRUBBER M2600 +ÉKH600 - Szántóföldi kultivátor ékgyűrűs rögtörőhengerrel
HELTI KOMB. S4 P6 M5.6 HIDR. CS. - 4 soros hidraulikusan csukható kombinátor
HELTI AL 2X70 CSR D330 - 2 késes altalajlazító rögtörővel
HELTI AL 5X70 CSR D510 - 5 késes altalajlazító rögtörővel
HELTI SM. KULTIVATOR R 6S H2 - 6 soros hidraulikusan csukható sorközművelő kultivátor
HELTI GIESINGER SMK-R-6-H2 - 6 soros Giesinger sorközművelő kultivátor
és bővebb információ: www.helti.hu

A kiállítás fő célja a meglévő termékeink mellet a legújabb termelési technológiák, gépek, innovatív fejlesztések bemutatása, így az idei évben új termékünket a HELTI GRUBBER M2600 +ÉKH600 büszkén állítottuk ki a nagyközönség elé.

Munkatársaink minden érdeklődőt szívesen vártak és fogadtak. Teljes körű tájékoztatással, egyéni árkalkulációval, a személyes igényeknek megfelelően.

Számunkra hasznos információkkal gazdagodva tapasztaltuk, hogy a konkurenciával összevetve tudjuk tartani a lépést. Magyar magántulajdonban lévő cégként a szakkiállítás könnyebbé teszi a “mezőgazdasági trendek” feltérképezését, a gazdák idei illetve jövő évi igényeit. A minőségi termékeinkhez kedvező árakat szabunk, talán ezért választanak minket olyan sokan. Jót és megfizethetőt; lehetne a jelmondat.

Egy avatatlan szem körülnéz és ő is csodálattal tekint a csillogó magyar termékekre. Elvetve a sablonos, régi egy színű modellezést, már több figyelmet fordítunk a külső megjelenésre is. Innen a piros-sárga dizájn.

Örömünkre szolgált, hogy régebbi ügyfeleink is visszatértek. Nekik külön köszönjük a bizalmat! Az újaknak pedig, hogy minket választottak. Munkánk jó irányba való fejlődését a vevők elégedettsége is bizonyítja.

*

A helyszín önmagában nem csak az agráripari gépek kiállításáról szólt, gyerekbarát programok, ősállat kiállítás, pónilovaglás, íjászat, stb. várta a családosokat.

Vasárnap a Szentlőrinci Vágtára való tekintettel (ami a Nemzeti Vágta előfutama), már kora délelőttől rengetegen megfordultak a sátrunk alatt. Az elődöntők után a közönség szórakoztatására trükk lovas bemutatót, traktoros ügyességi versenyt és szabad idomítási bemutatót szerveztek. Csak ajánlani tudjuk, hiszen a szervezők gondoskodtak róla, hogy remek szórakozást nyújtson idősnek és fiatalnak, szakmabelinek vagy kívülállónak.

A rendezvényt idén is pozitív tapasztalatokkal zártuk, körülbelül ötszáz-hatszáz látogatóval a kijelölt területünkön. Jövőre újra találkozunk!

Részletes információk: Rendezvény hivatalos oldala

Írta: Nuber Szandra
2013.08.14.

Kiállítás 2013. augusztus 9-11.

XX. Szentlőrinci Gazdanap

mezőgazdasági szakkiállítás és vásár

A Dél-dunántúli régió legnagyobb és legrangosabb szakmai kiállításán 2013 augusztus 9. és 11. között (péntek-vasárnap) standunkon várjuk kedves érdeklődőinket!

Hivatalos weboldal: http://bmvk-gazdanapok.eu/


Nagyobb térképre váltás